Ingredienser
400 g laxfilé
2 st paprikor
2 st vitlöksklyftor
Smör
1 st hönsbuljongtärning
2 1⁄2 dl lätt kokosmjölk
1⁄2 dl sweet chilisås
2 tsk malen ingefära
Gör så här
Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka vitlöken. Stek paprikan hastigt och tillsätt vitlök, smulad buljongtärning, kokosmjölk, sweet chilisås och ingefära. Låt det koka ihop 1-2 min.
400 g laxfilé
2 st paprikor
2 st vitlöksklyftor
Smör
1 st hönsbuljongtärning
2 1⁄2 dl lätt kokosmjölk
1⁄2 dl sweet chilisås
2 tsk malen ingefära
Gör så här
Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka vitlöken. Stek paprikan hastigt och tillsätt vitlök, smulad buljongtärning, kokosmjölk, sweet chilisås och ingefära. Låt det koka ihop 1-2 min.
Skär laxen i strimlor. Stek laxen i smör i en stekpanna. Ta upp laxen och lägg i såsblandningen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar