4 port
10 gram smör
7-8 stora färska champinjoner
1 msk finhackad scharlottenlök
3 dl grädde
1/2 tärning med grönsaksbuljong
1 tsk med kinesisk soja
ev. maizena
10 gram smör
7-8 stora färska champinjoner
1 msk finhackad scharlottenlök
3 dl grädde
1/2 tärning med grönsaksbuljong
1 tsk med kinesisk soja
ev. maizena
Gör champinjonsåsen så här
Tvätta och skär svampen i små bitar.
Hetta upp en stekpanna med smör. Häll ner den hackade scharlottenlöken och svampen.
När svampen blivit gyllene och löken glansig häller du över grädde, smula ner en halv grönsaksbuljong och en tsk soja.
När svampen blivit gyllene och löken glansig häller du över grädde, smula ner en halv grönsaksbuljong och en tsk soja.
Låt allt sjuda upp i några minuter
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar