2 ägg
3 dl kolsyratvatten (naturell)
2 1/2 – 3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
75 gram smält smör
Gör så här
Smält smöret och låt svalna.
Rör ihop alla torra ingredienser.
Vispa lätt ihop äggen och blanda ner det kolsyrade vattnet i smeten.
Rör ner de torra ingredienserna och vispa för hand tills du fått en klumpfri smet.
3 dl kolsyratvatten (naturell)
2 1/2 – 3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
75 gram smält smör
Gör så här
Smält smöret och låt svalna.
Rör ihop alla torra ingredienser.
Vispa lätt ihop äggen och blanda ner det kolsyrade vattnet i smeten.
Rör ner de torra ingredienserna och vispa för hand tills du fått en klumpfri smet.
Rör ner det smälta smöret
Sedan kan du börja grädda våfflorna.
Serveras med glass, grädde, sylt, chokladsås, skivade bananer, färska bär
Sedan kan du börja grädda våfflorna.
Serveras med glass, grädde, sylt, chokladsås, skivade bananer, färska bär
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar