Ingredienser
600 g fiskfilé
1⁄2 tsk salt
2 1⁄2 dl matlagningsgrädde
1⁄2 msk vetemjöl
1 1⁄2 msk konc hummerfond
rivet skal av 1⁄2 apelsin
1⁄2 tsk timjan
1⁄2 dl hackad gräslök
600 g fiskfilé
1⁄2 tsk salt
2 1⁄2 dl matlagningsgrädde
1⁄2 msk vetemjöl
1 1⁄2 msk konc hummerfond
rivet skal av 1⁄2 apelsin
1⁄2 tsk timjan
1⁄2 dl hackad gräslök
Gör så här
Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem. Vispa ihop grädde, mjöl, hummerfond, apelsinskal, timjan och gräslök i en låg vid gryta. Låt det koka upp och lägg ner fisken. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min utan lock. Garnera med färsk timjan eller gräslök och apelsinskal.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar