Ingredienser
1 burk ananas eller 1 halv färsk ananas
50 g smör
½ dl strösocker
2 msk sirap
1 msk vetemjöl
2 msk mjölk
75g flagad mandel
½ dl kokos
50 g smör
½ dl strösocker
2 msk sirap
1 msk vetemjöl
2 msk mjölk
75g flagad mandel
½ dl kokos
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Sätt ugnen på 225 grader.
Skiva upp ananasen och lägg i ugnsfasta portionsformar eller en större form.
Smält smöret, blanda ner övriga ingredienser och låt koka upp. Häll toscasmeten över ananasen och grädda ca 10 min.
Smält smöret, blanda ner övriga ingredienser och låt koka upp. Häll toscasmeten över ananasen och grädda ca 10 min.
Serveras med vaniljglass!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar