tisdag 3 mars 2015

Ugnsbakad falukorv

Ingredienser
 1 falukorvsring
2 äppel
Dijonsenap
 Bostongurka
1/2 finhackad lök
10 cocktailtomater
3 dl grädde
2 msk chilisås
salt & peppar

Gör så här
Ställ ugnen på 200 grader.
Skär cm-tjocka bitar i falukorven utan att skära igenom. Bred ut senap mellan och lite bostongurka som är blandad med den finhackade löken. Tvätta och skär äpplena i lagom tunna bitar och stick ner i varje snitt. Dela tomaterna och lägg i mitten.
Värm upp en kastrull med grädde, chilisås  och lite salt och peppar. Låt sjuda upp och häll ner i ugnsformen med korven. Riv över cirka halva halloumiosten och gratinera korven tills den får fin färg.

Servera sedan genast med pasta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar